Internet knjizara interliber.com welcome
Subota, 13.2.2016        
Danas je u ponudi 16754 knjiga.
   Read in English Lista za kupovinu Pomoc

PomocKako se orijentirati?


Koristite opcije menija


Opcija Naslovna ce vas bez obzira gdje se nalazite vratiti na naslovni stranu kataloga.
Oblasti / zanrovi ce vas uputiti na stranu na kojoj cete izabrati oblast ili zanr knjiga za kojim tragate.
Nove knjige ce vas odvesti na stranu sa listom knjiga nedavno uvrstenih u katalog knjizare Interliber.
Koje su najprodavanije knjige u proteklih nekoliko dana saznacete na strani Bestseleri.
Na stranama Knjige s popustom mozete kod kupovine ostvariti popust i do 70%.
Zelite li procitati sta o knjigama misle oni koji su ih vec procitali, pogledajte strane Prikazi.
Ako zelite katalog knjiga pregledati po nazivu izdavaca, izaberite opciju Izdavaci.

Kako cete pronaci knjige?


Mogucnosti trazenja knjiga i pregledu kataloga posvecena je posebna paznja. Na raspolaganju vam je nekoliko nacina na koje mozete pronaci ono sto vas zanima.

Brzo trazenje
U polje Brzo trazenje koje mozete vidjeti na svakoj strani kataloga, unesite naslov, dio naslova ili ime, prezime ili ime i prezime autora. U padajucoj listi izaberite ponudjeni naslov ili ime autora.

Opcije trazenja
Ako iz obimne liste zelite izdvojiti odredjene knjige koristite Opcije trazenja. U odgovarajuca polja mozete istovremeno unijeti vise raznih kriterija za trazenje i tako njihovim pazljivim kombiniranjem dobiti listu knjiga koje odgovaraju svim rijecima koje ste koristili.
Naslov Unesite rijec za koju pretpostavljate da se nalazi u naslovu knjige.
Autor Unesite prezime ili ime autora. Ova opcija trazenja ce najbolje rezultate dati ako je istovremeno koristite sa drugim opcijama.
Oblast/zanr Trazenje po oblasti/zanru ce rezultate trazenja suziti samo na knjige odredjenog zanra. U kombinaciji sa drugim opcijama trazenja: naslovom, imenom autora ili izdavaca izdvojicete listu knjiga koje trazite.
Izdavac U potragu za knjigama odredjenog izdavaca cete krenuti uz pomoc ove opcije. Unesite naziv ili samo dio naziva izdavaca. Ovo je inace vrlo sirok kriterij za trazenje koji cete vjerovatno koristiti u kombinaciji sa drugim kriterijima. Kod unosa imena izdavaca izostavite skracenice kao sto su "gik", "tpc", "ip", "doo" itd.
ISBN Unesite 13-cifreni ISBN (International Standard Book Number) kojim je oznacena vecina izdanja u katalogu. Posto se radi o jedinstvenom broju za svaku publikaciju, ostale opcije trazenja ce biti ignorisane.

Oblasti / zanrovi
Za one koji vole istrazivati predvidjeli smo pregled kataloga prema oblastima. Sve knjige koje se nalaze u katalogu prethodno smo pazljivo kategorizirali prema tematici ili zanru u koje prema nasoj ocjeni spada svaka od njih. Unutar svake oblasti/zanra, knjige su razvrstane u podoblasti sto bi vam, nadamo se, trebalo olaksati traganje za onim sto vas interesira. Kategorizacija je uradjena prema nasoj procjeni moguceg interesovanja citalaca i neformalnog je karaktera.

Kako cete naruciti knjige?


Postupak izbora i narucivanja knjiga smo pojednostavili koliko je bilo moguce. Sadrzaj kataloga mozete bez ogranicenja pregledati kao anonimni korisnik i knjige uvrstavati ili uklanjati iz liste za kupovinu.

Dodavanje knjiga u listu za kupovinu
Kliknite na slicicu    da knjigu dodate u listu onih koje zelite naruciti. 

Zelite li dok pregledate katalog pogledati listu sa knjigama koje ste odabrali, ili saznati iznos troskova isporuke kliknite na slicicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu svake strane kataloga.

Narucivanje knjiga
Posto u listi za kupovinu kliknete na dugme Podaci za isporuku i placanje zapocinjete narucivanje knjiga. 
Pazljivo unesite podatke potrebne za realizaciju vase narudzbe - vase ime i prezime ili naziv preduzeca/ustanove, potom izaberite nacin isporuke i nacin placanja narucenih knjiga. Nakon vase konacne potvrde narudzbe tako sto cete kliknuti na dugme Posalji narudzbu, od nas cete u najkracem mogucem vremenu dobiti e-mail potvrdu o registriranju vase narudzbe i obavijest kada mozete ocekivati isporuku.
Vise o cijenama, rokovima i nacinu isporuke pronaci cete na stranama Isporuka, cijene, rokovi.

Kako ne biste trebali narucivati knjige?


Iako u iznimnim slucajevima prihvatamo narudzbu telefonom, telefaksom, pismom ili kao obicnu e-mail poruku, ne preporucujemo vam ovakav vid narucivanja zbog toga sto postoji mogucnost pogreske kod prihvatanja narudzbe. Osim toga, nismo sigurni da li ste se upoznali sa uslovima prodaje, rokovima isporuke i nacinom na koji radimo.
Zbog toga vam savjetujemo da vasu narudzbu kreirate uobicajenim postupkom kroz nasu Internet knjizaru.
Naravno, ukoliko imate teskoca sa narucivanjem, uvijek nam se mozete obratiti za pomoc e-mail porukom ili telefonom. Bice nam drago da pomognemo

Koliko iznose troskovi isporuke?


Kod narudzbi u iznosu vecem od 65.00 KM za odredista u Bosni i Hercegovini dostava je besplatna. Ukoliko je iznos narudzbe nizi, troskovi isporuke posiljke su 5,85 KM.
Za odredista u inostranstvu troskovi isporuke se obracunavaju u zavisnosti od broja narucenih knjiga, a mozete ih vidjeti u svakom trenutku nakon sto u Listu za kupovinu uvrstite prvu od knjiga koje zelite naruciti. Vise o ovome mozete procitati na strani Isporuka, cijene, rokovi.

Da li smo zabiljezili vasu narudzbu?


Ukoliko ste u online obrazac za narucivanje pazljivo unijeli trazene podatke potrebne za realizaciju vase narudzbe, vasa narudzba ce biti zabiljezena.
Nemojte biti stidljivi i izostavljati vas broj telefona. To je jedini nacin da s vama uspostavimo kontakt ukoliko nije moguca komunikacija e-mailom.
U svakom slucaju, ako nakon kratkog vremena nakon izvrsene narudzbe ne dobijete e-mail potvrdu da smo primili vasu narudzbu, to moze biti znak da vasa narudzba nije zabiljezena i da postoji vjerovatnoca da nece biti realizirana.
Drugi, mnogo cesci razlog zasto nakon narucivanja niste dobili e-mail potvrdu o prihvatu vase narudzbe je pogreska kod unosa e-mail adrese u formular za unos podataka o naruciocu.
Naravno, ukoliko koristite neki od usluznih programa za filtriranje nezeljene poste, preporucujemo da u listu posiljalaca cije cete e-mail poruke prihvatati uvrstite i info@interliber.com.

Budite u toku!


Ako vas interesuje sta je novo sto mozete pronaci u knjizari Interliber ili ako zelite redovne obavijesti o novim izdanjima iz odredjene oblasti ili promotivnim ponudama prijavite se za prijem e-mail biltena Budite u toku!. Unesite vasu e-mail adresu i izaberite oblast interesovanja. Ostalo prepustite nama.

Zelite li razgovarati s nama?


U vezi svih informacija koje ne mozete pronaci na nasem websiteu mozete nas kontaktirati e-mailom, telefonom ili telefaksom.
Sve vase prijedloge u vezi poboljsanja ponude, brze i unapredjenja rada, cemo s paznjom razmotriti. Nastojacemo izaci u susret vasim zeljama i potrebama. Stoga, javite se.

Nasa adresa je:
Interliber.com
Azize Sacirbegovic 100
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Telefon: 387.33.921.182, telefaks 387.33.921.183.
Nase radno vrijeme je od 10 do 18 sati svakim radnim danom. (CET)


Katalog: Naslovna | Nove knjige | Bestseleri | Knjige s popustom | Polovne i antikvarne knjige
Vas Interliber: Lista za kupovinu | Budite u toku! | Trazite knjige? | Esejistik@
Mapa websitea: Oblasti/zanrovi | Autori | Izdavaci |
Saradnja: Vasi prijedlozi su dobrodosli | Zelim prodati knjigu
-
Kako radimo: Prvi put ste ovdje? | Isporuka, cijene, rokovi | Pomoc | Pomogli su
Kontakt: info@interliber.com | Telefon: ++387 33 921 182 | Nasa adresa | Copyrightę 1998-2014 Interliber d.o.o.